ZIE JE! bij West Verbindt 2021

illustratie

Online kookworkshop met geredde groenten

Locatie

Kooksessie: online via ZOOM.
Ophalen ingrediënten: De Kolenkitkas, Vrouwengelukhof
1061 BS Amsterdam

Datum en tijd

Kookworkshops op woensdag 10 februari, 3 maart en 24 maart om 17 uur.
Ophalen producten op dezelfde dagen rond 14 uur.

Beschikbare plekken

Online mee koken: maximaal 15 personen

Aanmelden

Aanmelden kan bij Mara Lin Visser van Cascoland: maralinvisser@gmail.com of via 06-22426838. Na het aanmelden ontvang je de link en duidelijke instructies voor ZOOM.

Thema(’s)

Koken en  eten

Doe mee aan de 3-delige digitale kookworkshop waarin u gerechten uit de buurt leert kennen én leert koken met gered voedsel! Elke drie weken mag u een tas vol heerlijke ingrediënten ophalen in onze Kolenkitkas aan het Vrouwengelukshof. In deze tas vindt u groenten en fruit die door Cascoland zijn gered van Markt Plein ‘40-’45, aangevuld met een verrassend lokaal product (zoals een huisgemaakte specerijenmix!).

Onder begeleiding van een telkens wisselend culinair duo – chef Anna en een gastchef uit uw eigen buurt – maakt u thuis van dit alles een fantastische maaltijd. Onze gastchefs vertrouwen u de geheimen toe van familierecepten die van generatie op generatie zijn overgedragen, uit bijvoorbeeld de Surinaamse, Syrische of Eritrese keuken. Bovendien ontvangt u van chef Anna talloze tips over heerlijk koken met ‘afdankertjes’. Het pakket bevat genoeg ingrediënten voor 2 personen (N. B. op verzoek maken wij voor gezinnen grotere pakketten!) dus u kunt een tafelgast uitnodigen.

De workshops vinden plaats op woensdag 10 februari, 3 maart en 24 maart om 17 uur. Het ophalen van de ingrediënten vindt plaats rond 14 uur en wordt, met het oog op de Covid-19 maatregelen, ingedeeld in tijdslots.

Deel deze activiteit
illustratie