ZIE JE! bij West Verbindt 2020

illustratie

Kook-van-jou! Online kooksessie.

Locatie

Kooksessie: online.
Ophalen ingrediënten: Het Paviljoen, Van Beuningenplein 21

Datum en tijd

Donderdag 1 oktober 16.00 – 20.00

Beschikbare plekken

Online mee koken: max. 25 personen

Aanmelden

Aanmelden kan via eventbrite: https://cutt.ly/FfJWCn8. Voor vragen kun je contact opnemen met Svetlana Zivkovic Skulj, 06-11322287, foodconnectie@gmail.com.

Thema(’s)

Koken en eten

Of we nou over eten praten, samen eten maken of het opeten, 1 ding is zeker; eten verbindt.
Tijdens de Week van de Verbinding organiseren we een aantal unieke en online ‘Kook-van-jou’ momenten. Chef-koks van onze partners MidWest, Cascoland en Foodconnectie ontwikkelen een lekker recept. De ingrediënten staan bij hen op locatie klaar om door jou opgehaald te worden. Eenmaal thuis neemt de kok je via de online ZOOM sessie helemaal mee door alle stappen om samen tot een heerlijke maaltijd te komen. Zo blijven we toch nog bij elkaar in beeld 🙂

De organisatie en uitvoering van de eerste Kook-Van-Jou! wordt gedaan door De Foodconnectie Amsterdam West en INAT kantine, vertegenwoordigd door Svetlana Skulj en Tamara Ivanovic. Zij hebben bergen ervaring en inmiddels al vele verbindingen en ontmoetingen gerealiseerd, dus dit belooft een mooie online spin-off te vanuit Het Paviljoen!

Voor de thuiskoker…
Kook-van-jou-box
Per locatie zijn speciale Kook-van-jou-boxen beschikbaar met alle benodigdheden voor het recept, die overdag opgehaald kunnen worden.

Live online koken
De thuiskoker neemt op de afgesproken tijd thuis deel aan de live video verbinding. De ZOOM link ontvang je na het aanmelden. Er zullen altijd mensen bereikbaar zijn om je wegwijs te maken in deze online wereld en te zorgen dat je mee kunt doen met de online kook-sessie. In deze ZOOM sessie ben je met een van de chef-koks én alle andere thuiskokers tegelijkertijd verbonden. Onder begeleiding van de chef-kok doorloopt iedereen de juiste stappen en krijgt de Kook-van-jou maaltijd vorm en smaak.

Deel deze activiteit
illustratie