ZIE JE! bij West Verbindt 2020

illustratie

Kook-van-jou! Online kooksessie

Locatie

Kooksessie: online.
Ophalen ingrediënten: Cascoland, in de kas van Het Vrouwengelukshof (The Rapsody)
1061 BS Amsterdam

Datum en tijd

Dinsdag 6 oktober
Ophalen ingrediënten: tussen 13.00 – 14.30
Kooksessie: 16.30

Beschikbare plekken

Online mee koken: max. 25 personen

Aanmelden

Aanmelden kan bij Mara Lin Visser van Cascoland: maralinvisser@gmail.com.
Na het aanmelden ontvang je de link en duidelijke instructies voor ZOOM. Én een hulplijn die voor je klaarstaan wanneer je vragen hebt!

Thema(’s)

Koken en  eten

Of we nou over eten praten, samen eten maken of het opeten, 1 ding is zeker; eten verbindt.
Tijdens de Week van de Verbinding organiseren we een aantal unieke en online ‘Kook-van-jou’ momenten. Chef-koks van onze partners MidWest, Cascoland en Foodconnectie ontwikkelen een lekker recept. De ingrediënten staan bij hen op locatie klaar om door jou opgehaald te worden. Eenmaal thuis neemt de kok je via de online ZOOM sessie helemaal mee door alle stappen om samen tot een heerlijke maaltijd te komen. Zo blijven we toch nog bij elkaar in beeld 🙂

Cascoland werkt met reststromen van markt Plein 40/45, producten uit onze eigen tuin en lokale producten. Anna, onze chef-kok, zal een heerlijke maaltijd samenstellen die met wisselende reststromen te maken is, zoals een soep of een curry. We delen simpele tips om voedselverspilling tegen te gaan in huis en daarnaast willen we deelnemers de mogelijkheid bieden om vaker gezamenlijk te koken en/of te eten, bijvoorbeeld door middel van een (digitale) kookclub.

Voor de thuiskoker…
Kook-van-jou-box
Per locatie zijn speciale Kook-van-jou-boxen beschikbaar met alle benodigdheden voor het recept, die overdag opgehaald kunnen worden.

Live online koken
De thuiskoker neemt op de afgesproken tijd thuis deel aan de live video verbinding. De ZOOM link ontvang je na het aanmelden. Er zullen altijd mensen bereikbaar zijn om je wegwijs te maken in deze online wereld en te zorgen dat je mee kunt doen met de online kook-sessie. In deze ZOOM sessie ben je met een van de chef-koks én alle andere thuiskokers tegelijkertijd verbonden. Onder begeleiding van de chef-kok doorloopt iedereen de juiste stappen en krijgt de Kook-van-jou maaltijd vorm en smaak.

Deel deze activiteit
illustratie