ZIE JE! bij West Verbindt 2020

illustratie

Kook-van-jou! Online kooksessie

Locatie

Kooksessie: online.
Ophalen ingrediënten: MidWest, Cabralstraat 1, 1057 CD Amsterdam

Datum en tijd

Ophalen ingrediënten: Op zaterdag 3 en op zondag 4 oktober kunnen de ingrediëntentasjes (gerecht voor gezin/4 personen) bij MidWest worden afgehaald.
Kooksessie: zondag 4 oktober 15.00 – 17.00 uur

Beschikbare plekken

Online mee koken: max. 20 personen

Aanmelden

Aanmelden kan bij Luud de Haas van MidWest: luud@inmidwest.nl Na het aanmelden ontvang je de link en duidelijke instructies voor ZOOM. Én een hulplijn die voor je klaarstaan wanneer je vragen hebt!

Thema(’s)

Koken en eten

Of we nou over eten praten, samen eten maken of het opeten, 1 ding is zeker; eten verbindt.
Tijdens de Week van de Verbinding organiseren we een aantal unieke en online ‘Kook-van-jou’ momenten. Chef-koks van onze partners MidWest, Cascoland en Foodconnectie ontwikkelen een lekker recept. De ingrediënten staan bij hen op locatie klaar om door jou opgehaald te worden. Eenmaal thuis neemt de kok je via de online ZOOM sessie helemaal mee door alle stappen om samen tot een heerlijke maaltijd te komen. Zo blijven we toch nog bij elkaar in beeld 🙂

MidWest richt zich met Kook Van Jou op gezinnen met jonge kinderen en werkt daarom samen met Sjalotte’s catering, kinderboekenschrijvers Chee Han en Reza Kartozen Wong en hun uitgeverij Rose Stories.
Op zondag 4 oktober wordt er in MidWest gekookt (online te volgen via ZOOM), en is er ook nog een verrassing van schrijvers Chee Han en Reza van het kinderboek “Waar is mijn noedelsoep?!?”

Voor de thuiskoker…
Kook-van-jou-box
Per locatie zijn speciale Kook-van-jou-boxen beschikbaar met alle benodigdheden voor het recept, die overdag opgehaald kunnen worden.

Live online koken
De thuiskoker neemt op de afgesproken tijd thuis deel aan de live video verbinding. De ZOOM link ontvang je na het aanmelden. Er zullen altijd mensen bereikbaar zijn om je wegwijs te maken in deze online wereld en te zorgen dat je mee kunt doen met de online kook-sessie. In deze ZOOM sessie ben je met een van de chef-koks én alle andere thuiskokers tegelijkertijd verbonden. Onder begeleiding van de chef-kok doorloopt iedereen de juiste stappen en krijgt de Kook-van-jou maaltijd vorm en smaak.

Deel deze activiteit
illustratie