ZIE JE! bij West Verbindt 2020

illustratie

Jij verdient een lijstje

Locatie

Inschrijving per mail.
Portret wordt in overleg gemaakt wanneer de coronamaatregelen dit toelaten

Datum en tijd

1 t/m 8 oktober en daarna 🙂

Beschikbare plekken

15

Aanmelden

Via het volgende formulier kun je je aanmelden:  https://forms.gle/5Sh4N3sJFCCjF4z2A
Lukt dit niet, of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met MidWest op 020-3030262

Thema(’s)

Verhalen vertellen

Ken jij ook zo iemand? Die buurman waar je altijd graag naar zwaait, maar je sprak ‘m al een tijdje niet. Of die oudere dame daar op de hoek. Met haar hondje. Altijd hondensnoepjes voor alle hondje uit de buurt. Ze loopt iets minder standvastig, hoe gaat het maar haar? Of die moeder met die 3 kinderen onder de tien die je kent van het schoolplein. Ze is mama en papa tegelijk.  Of die leuke vriendelijke vent van verderop. Raakte zijn baan in de televisiewereld kwijt en die zie je een stuk minder vaak met vrienden op zijn balkon. Of denk jij nu juist aan die persoon in je buurt met zijn of haar eigen verhaal?

Deze mensen verdienen een lijstje. Voor 15 van deze bijzondere mensen verzorgen we een portret*. Getekend of geschilderd door kunstenaars Baukje Duin, Margot Verhoeven en Linda Rusconi.

Want of je nu wind mee hebt, of wind tegen. In onze buurt word je gezien. Stuur ons een berichtje via facebook, insta of per email. En vertel ons waarom jij vindt dat je buurman, buurvrouw, vriendin, schoonvader, concierge, klushulp, moeder of student een lijstje verdient. Dan maken onze kunstenaars een bijzonder monumentje voor jouw dierbare buur.

*Van zichzelf of van een huisdier, waardevol voorwerp of herinnering.

Deel deze activiteit
illustratie