ZIE JE! bij West Verbindt 2021

illustratie

Dining Apart Together Cook Alongs

Locatie

Online

Datum en tijd

Op vrijdagen
Januari:
8-1, 15-1, 22-1, 29-1
Februari:
5-2 12-2, 19-2, 26-2
Maart:
5-3, 12-3, 19-3 en 26-3

Beschikbare plekken

10 per keer

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen naar: foodconnectie@gmail.com.
Daarna krijg je een bevestiging per mail met instructies over het ophalen van de ingrediënten en de zoom link.

Thema(’s)

(Samen) eten

Dining Apart Together – Cook Alongs, zijn een perfecte ervaring voor wie van koken en eten in een leuk gezelschap houdt – in de geborgenheid van je eigen keuken.

We creëren leuke recepten voor seizoensgebonden eenpersoonsmaaltijden. Benodigde ingrediënten en recepten zijn bij ons af te halen op een afgesproken tijdstip voorafgaand (een dag eerder) aan de kooksessie. Het is ook mogelijk om voor meerdere personen af te halen mits van tevoren overlegd.

De link en instructies voor de online verbinding worden per e-mail gecommuniceerd. De kook-sessies en dineren gaan vervolgens via een live verbinding onder begeleiding van een ervaren en ingespeeld team: de vrouwelijke chef en de gastvrouw.

Vind je het spannend? Niet nodig! Je hoeft geen kok te zijn om mee te kunnen doen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen lekker kan koken. Onze recepten zijn laagdrempelig – aan ons de taak om je deze avond aan de hand te nemen. Wij staan klaar voor allerlei vragen en antwoorden, met een boel handige tips, leuke weetjes en slechte grappen.

Deel deze activiteit
illustratie