ZIE JE! bij West Verbindt 2021

illustratie

Caro’s Corona Foto Challenge 2.0

Locatie

Online + presentatie in Huis van de Buurt De Boeg

Datum en tijd

Start in januari

Beschikbare plekken

30

Aanmelden

Aanmelden bij Caro Bonink, e-mail photocarobonink@gmail.com en telefoon 06-43013410

Thema(’s)

(Samen) doen
Verhalen vertellen

Het idee? Leg de impact van corona op jouw leven vast! Wat doet deze tijd van COVID-19 met je, hoe laat je zien hoe je wereld er nu uitziet en hoe vang je de wonderlijke stilte van de quarantaine in een beeld. Als deze uitdaging je wat lijkt, doe dan mee met Caro’s Corona Foto Challenge 2.0.

Thuis creatief bezig zijn met fotografie, in een corona-proof omgeving, én het gevoel dat je het niet in je eentje, maar samen doet. Dát is het belangrijkste doel van Caro.

Ervaring is niet vereist, je hebt alleen een camera nodig of een tablet of mobiele telefoon waar je foto’s mee kunt maken. Je hebt ook een e-mailadres nodig om foto’s te kunnen versturen en opdrachten en reacties te ontvangen.

De online fotochallenge bestaat uit 7 opdrachten. Op de eerste dag neemt Caro persoonlijk contact met je op en krijg je alle uitleg. Je krijgt elke dag een mail met een foto-opdracht, online les en tips om de opdracht goed uit te kunnen voeren. Binnen een dag stuur je de foto’s naar Caro en dan ontvang je de volgende opdracht. Alle foto challenges kun je in en om je huis en op afstand uitvoeren. Dus coronaproof!

Caro reageert op je werk, geeft tips en maakt aan het eind van het traject een selectie uit je werk. We hopen later in 2021 een mooie serie in Huis van de buurt De Boeg op te hangen. Iedereen die meedoet ontvangt de presentatie in ieder geval per mail.

Deel deze activiteit
illustratie