ZIE JE! bij West Verbindt 2020

illustratie

Caro’s Corona Foto Challenge

Locatie

Online + eindpresentatie in Huis van de Buurt De Boeg

Datum en tijd

Donderdag 1 oktober tot en met donderdag 8 oktober
Eindpresentatie datum volgt.

Beschikbare plekken

15

Aanmelden

Aanmelden bij Caro Bonink, e-mail photocarobonink@gmail.com en telefoon 06-43013410

Thema(’s)

(Samen) doen
Verhalen vertellen

Kun je met de camera de impact van de coronatijd op jouw leven vastleggen? Valt de wonderlijke stilte in deze tijden van quarantaine in beeld te vangen? Hoe ziet jouw wereld er nu uit? Als deze uitdagingen je wat lijken, doe dan mee met Caro’s Corona Foto Challenge.

Ervaring is niet vereist, je hebt alleen een camera nodig of een tablet of mobiele telefoon waar je foto’s mee kunt maken. Je hebt ook een e-mailadres nodig om foto’s te kunnen versturen en opdrachten en reacties te ontvangen.

De online fotochallenge bestaat uit 7 opdrachten en loopt van 1 t/m 8 oktober. Op de eerste dag neemt Caro persoonlijk contact met je op en krijg je alle uitleg. Je krijgt elke dag een mail met een foto-opdracht, online les en tips om de opdracht goed uit te kunnen voeren. Binnen een dag stuur je de foto’s naar Caro en dan ontvang je de volgende opdracht. Alle foto challenges kun je in en om je huis en op afstand uitvoeren. Dus coronaveilig!

Caro reageert op je werk, geeft tips en maakt aan het eind van het traject een selectie uit je werk. We hopen aan het eind van de week een mooie serie in Huis van de buurt De Boeg op te hangen. Iedereen die meedoet ontvangt de presentatie in ieder geval per mail.

Deel deze activiteit
illustratie