Buurtlicht: projecties op de Watertoren

Tijdens West Verbindt zorgt Buurtlicht voor verschillende projecties op de Watertoren, waaronder op Ouderendag, Dierendag en Coming-Out day. Kom langs om de projecties te bekijken en andere buurtbewoners te leren kennen!

Zondag 1 oktober

Op Nationale Ouderendag zetten we ouderen in het licht op de watertoren. Mail een foto naar buurtlicht@gmail.com van je oma/opa/vrouw/man/buurvrouw en deze zal worden geprojecteerd. Daarnaast projecteren we gedichten over het ouder worden.

Woensdag 4 oktober

Op Internationale Dierendag zetten we dieren in de spotlight met projecties op de Watertoren. Mail een foto van je liefste dierenvriend naar buurtlicht@gmail.com en hij straat straks op de Watertoren. We gaan ook afbeeldingen van het Dierenasiel projecteren.

Zaterdag 7 oktober

We projecteren digitale en analoge fotocollages gemaakt door kunstenaars uit de buurt.

Woensdag 11 oktober

Op Coming-out Day projecteren we alle gendervlaggen op de Watertoren.

Zaterdag 14 oktober

Herfstprojecties

Zaterdag 21 oktober

De zomerneigt en de wintertijd komt dichterbij: we kunnen wel een portie extra licht gebruiken! Kom kijken naar de ‘Lichttoren’ en nog een keer opladen.

Zondag 29 oktober

Mail een foto van jouw ervaring met Buurtlicht in de Maand van de Verbinding naar buurtlicht@gmail.com en zie ’m terug op de Watertoren.

Deel deze activiteit

Plan route

Locatie

Watertoren GWL Terrein
Haarlemmerweg 301

Datum en tijd

1, 4, 7, 11, 14, 21 en 29 oktober
20.00 – 22.00 uur

Beschikbare plekken

Niet van toepassing

Aanmelden

Vrij toegankelijk

Thema(’s)

Samen doen

illustratie bij activiteit