De Buurtverbinders

Stap binnen in een wereld waar theater en de buurt samenkomen! De Verhalenkas presenteert een unieke theatervoorstelling die gegarandeerd voor verbinding zorgt tussen alle buurtgenoten. Wat maakt deze avond zo bijzonder? Een inspirerende gast uit de buurt deelt zijn of haar initiatief, gevolgd door een open gesprek waarin buurtgenoten met elkaar van gedachten wisselen. En dat alles wordt omringd door een wervelende show vol hilarische sketches, prachtige liedjes en grappige verhalen.

Over De Verhalenkas
De Verhalenkas is een collectief van professionele improvisatie-acteurs en muzikanten die als geen ander weten hoe je mensen dichter bij elkaar brengt. Met hun sprankelende en interactieve optredens zorgen ze voor momenten van echt contact en begrip. Want uiteindelijk geldt: hoe meer contact, hoe meer begrip!
Mis deze avond niet en ervaar zelf de magie van verbinding door theater. Kom lachen, luisteren en laat je verrassen door je buurtgenoten!

Zaterdag 5 oktober: Jolanda en/of Rhea
De eigenaren van de speeltuin komen vertellen over hun inzet om verbinding in de buurt te creëren. Hoe maken zij van de speeltuin een ontmoetingsplek waar iedereen zich welkom voelt? Ontdek hun verhaal en praat mee over hoe deze initiatieven onze buurt dichter bij elkaar brengen.

Vrijdag 18 oktober: Vrijwilligers van de seniorenclub
Op deze avond verwelkomen we een of meer vrijwilligers van de seniorenclub, die elke vrijdag samenkomt. Ze zullen ons meenemen in hun ervaringen en vertellen over de activiteiten die de seniorenclub organiseert om ouderen in de buurt uit hun isolement te halen. Laat je inspireren door hun betrokkenheid en hoor hoe zij een verschil maken in het leven van anderen.

Woensdag 23 oktober: Anita Groenink
Anita Groenink, directrice en een van de initiatiefneemsters van Midwest, sluit de reeks af. Ze deelt haar visie op hoe Midwest zich profileert als een ‘dorpshuis in de stad’ – een plek voor de buurt, met de buurt. Ontdek hoe Midwest werkt aan het versterken van de gemeenschap en praat mee over hoe zo’n plek ons allemaal kan verbinden.

Deel deze activiteit

Plan route

Locatie

Speeltuin Gibraltar

Haarlemmerweg 645a
1055 PS Amsterdam

Mid West

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam

Datum en tijd

Speeltuin Gibraltar

Zaterdag 5 oktober
14.00 – 15.30 uur
Vrijdag 18 oktober
11.00 – 12.30 uur

Mid West

Woensdag 23 oktober
20.30 – 21.30 uur

Beschikbare plekken

50

Aanmelden

Andre Besseling
info@improcentrum.nl
Tel. 06-21514321

Thema(’s)

Verhalen vertellen
Samen doen

illustratie bij activiteit