Betoverende projecties op de Watertoren

In oktober zet West Verbindt de Watertoren weer in het licht! Van gedichten en portretten tot gendervlaggen en creaties van buurtgenoten – alles schittert in een betoverende projectie op de imposante Watertoren. Kom je ook kijken?

Dinsdag 1 oktober – Internationale Ouderendag
Vier Internationale Ouderendag met gedichten over ouder worden en portretten van buurtbewoners, geprojecteerd op de Watertoren. Stuur een foto van jezelf of je ouders/grootouders naar buurtlicht@gmail.com en we projecteren deze op de Watertoren.

Vrijdag 4 oktober – Internationale Dierendag
Op Internationale Dierendag projecteren we foto’s van jouw dierenvriend op de Watertoren. Straatdieren, parkwild en huisdieren staan in het licht. Kom gezellig langs om met andere dierenliefhebbers naar de projecties te kijken. Stuur een foto naar buurtlicht@gmail.com.

Vrijdag 11 oktober – Coming-Out Day
Coming-Out Day richt zich op de acceptatie van de LHBT+-gemeenschap. Daarom projecteren we alle gender vlaggen op de watertoren. Kom langs voor een fotoshoot en zet jezelf met je gender vlag in het licht.

Zaterdag 19 oktober – Herfstprojecties
We projecteren herfstimpressies op de Watertoren. De kleuren van de herfst en een extra dosis licht brengen warmte voor het komende seizoen.

Zaterdag 26 oktober – Lichttorenprojecties
Terwijl de zomer langzaam plaatsmaakt voor de herfst en de dagen korter worden, bieden wij een schitterende dosis extra licht. Laat je verwonderen door de betoverende ‘Lichttoren’ projecties, een unieke kans om je te laten opladen door de kracht van licht.

Zondag 27 oktober – Watertorenprojecties Tekeningen v/d Maand van de Verbinding
De tekeningen van buurtbewoners krijgen een podium op de Watertoren. Voor de feestelijke afsluiting projecteren we alle zwart-wit tekeningen, om zo creativiteit en verbinding te vieren.

Deel deze activiteit

Plan route

Locatie

Watertoren
Watertorenplein 6
1051 PA Amsterdam

Datum en tijd

Dinsdag 1 oktober

Internationale Ouderendag
20.00 – 22.00 uur

Vrijdag 4 oktober

Internationale Dierendag
20.00 – 22.00 uur

Vrijdag 11 oktober

Coming Out day
20.00 – 22.00 uur

Zaterdag 19 oktober

Herfstprojecties
20.00 – 22.00 uur

Zaterdag 26 oktober

Lichttorenprojecties
20.00 – 22.00 uur

Zondag 27 oktober

Tekeningen van de Maand van de Verbinding
20.00 – 22.00 uur

Beschikbare plekken

100

Aanmelden

Tanja Henn
buurtlicht@gmail.com
Tel. 06-42120505

Thema(’s)

Samen doen

illustratie bij activiteit
illustratie bij activiteit